5 biztos jele annak, hogy megrögzött simista vagy (Teszteld magad!)

  1. 11020355_10205241139301337_2097583304_n-crop-kérdőjelÉjt nappallá téve képes vagy bármilyen testhelyzetben, zsibbadást, csuklóficamot, inhüvelygyulladást, derékfájást, kettős látást, légszomjat (stb.) is vállalva, addig simizni a kutyádat, amíg ő azt nem mondja, hogy „Kösz, most már jobb dolgom is akad”.
  2. Meglátsz egy botorrúval sétáló kutyát az utcán, és csak az ostoba és elavult társadalmi konvenciók tartanak vissza attól, hogy azonnal rárohanj és megsimizd (a kutyát).
  3. A munkahelyeden bunkó volt veled a főnököd. Hazaérve nem kezdesz el csapkodni, zokogni vagy káromkodni, és nem nyúlsz se italhoz, se távkapcsolóhoz, hanem a kutyát simized legalább addig, amíg mindketten megnyugodtok.
  4. Az új csajod/pasid közli veled, hogy allergiás a kutyaszőrre, és benned fel sem merül, hogy a kutyától kéne megválnod.
  5. Gyakran énekelgeted magadban a simista-indulót: „Ha hazaérek megsimizem, megsimizem, megsimizem. Ha hazaérek megsimizem, én biz’ megsimizem. Ha hazaérek…”

Értékeljünk! Ha jellemző rád:

5/5 – Gratulálok! MEGRÖGZÖTT SIMISTA vagy.

4/5 – Rendben. SIMISTA vagy.

3/5 – Minek neked kutya?

2/5 – Sajnálom, SAKÁLAGYÚ vagy.

1/5 – Neked ahhoz is továbbképzésre kéne járnod, hogy
SAKÁLAGYÚ legyél.

0/5 – Ne mondd, hogy nem vagyok fair pudli, adok 50 méter előnyt. És most MENEKÜLJ!

1. évad, 3. VUFF (petárda-VUFF)

petc3a1rda-finalAz egyik újság megszavaztatta az olvasóit petárda ügyben. A kutyások, macskások és petárdások pankrációja a fenti eredményt hozta 2018. január 5-én délelőtt 9:39 óráig. Mondjuk én leszarom a petárdadurrogást, hasonlóan a mennydörgéshez, minek következtében Falkanagyék szerint szerencsés alkat vagyok (nekik meg mázlijuk van velem). Ugyanakkor sokat elmond a botorrúak arányérzékéről a szavazás eme részeredménye is. A petárda simán veri a macskát. Gondoltam, megsaccolom, mire hivatkozhattak azok a sakálagyúak, akik egy háziállat helyett a petárdára szavaztak. Íme tíz plusz egy lehetséges érv a petárda mellett:

1. Egész évben a szekrényben kuksol, csak akkor van vele gond, ha magától begyullad.

2. Következetesebb a macskánál, mert nem nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okoz.

3. Nem kell simogatni.

4. Ha mégis simogatod, legalább nem berreg.

5. Ha felrobban a kezedben, soha többé nem kell simogatnod semmit.

6. Piros (esetleg sárga vagy zöld).

7. Hangosabb, mint egy macska. Valójában, mint száz macska.

8. A petárdával nem kell együtt aludnod. Vagy nem érdemes.

9. Ha meggyújtod a farkát, nem elszalad, hanem elröpül. Azért az menőbb.

10. Egy durranás sokkal rövidebb ideig tart, mint az állandó nyávogás.

+ 1 Ha macskát tartasz, lesz aki érző szívű, toleráns embernek lát. Ha petárdát, akkor senki sem gondolhat ilyen hülyeségeket rólad.

Ha valakit nem győztek meg a fentiek arról, mennyivel jobb petárdával élni, mint macskával, számára tökéletes menekülő útvonal lehet az a tény, hogy a szavazás nyertese: a KUTYA. Azért egy petárdánál még jobbak vagyunk. Különösen ÉN.

Ebgondolat:

Lehet, hogy a macskások egyszerűen csak nem értek rá szavazni, mert addig is a macskájukat simizték?

#észmegáll